project   

'Cultuurmarkt 2018'

A
geplaatst op 29 december 17, 16:56 uur

Beste buurtbewoners. In opdracht van het stadsdeel oost zijn wij bezig met het opzetten van een cultuurmarkt.

Op 2 januari kunt u het jaar positief beginnen en samen met een groep enthousiaste studenten de vormgeving voor een culturele markt in de Transvaalbuurt realiseren.

Op 2 januari houden wij een bijeenkomst waar wij zoveel mogelijk buurtbewoners willen spreken en horen. Tijdens dit panelgesprek vinden wij het erg belangrijk dat uw stem en wensen worden gehoord. Gelijkwaardigheid van alle deelnemers  staat bij ons centraal.

Nou zijn wij heel benieuwd naar de meningen en wensen van de bewoners uit de Transvaalbuurt. Hoe zou een cultuurmarkt eruit moeten zien? Wat moet er vooral niet gebeuren? Wat zijn punten om rekening mee te houden?  

Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder hulp van de bewoners, die immers het beste weten wat de buurt nodig heeft. Daarom hopen wij middels deze advertentie serieuze buurtbewoners te werven, die zich net als ons graag willen inzetten voor de buurt.

In een leuke enthousiaste sfeer hopen wij u te ontvangen op 2 januari in het Tugelahuis. Hierbij zal onder genot van een hapje en drankje, veel ruimte zijn voor het inbrengen van ideeën om de cultuurmarkt zo veel mogelijk naar de wensen van de bewoners vorm te gaan geven.

Op 15 januari Zullen wij ons plan gaan presenteren aan het stadsdeel oost. 

Mocht u geintreseerd zijn dan kunt u mailen naar panegesprek@hotmail.com

 

 

 

Foto