Activiteit

Gratis juridisch spreekuur

elke maandag   |   18:30 - 20:00 uur   |   Tugela85

Vragen staat vrij - Gratis en goed advies door advocaat Semra Aytemur


Juridische hulp nodig? Heeft u vragen over de beëindiging van uw uitkering? Is uw bijzondere bijstand afgewezen? wilt u aangifte doen, maar wordt u niet geholpen? Semra helpt buurtbewoners met hun juridische kwesties. Alle juridische onderwerpen mogen daarbij aan bod komen. De specialisatie van Semra Aytemur richt zich op het straf- en bestuursrecht, maar zij heeft ook kennis van andere rechtsgebieden en kan op praktisch alle terreinen ad hoc advies verlenen. Haar uitgangspunt is dat de burger op de juiste wijze en kosteloos wordt geholpen.

Mocht de vraag spreekuur overstijgend zijn, omdat het betrekking heeft op een procedure waarin rechtsbijstand van een advocaat noodzakelijk is, dan kan Semra doorverwijzen naar een (pro deo) advocaat. Zij bezit een groot netwerk van advocaten die ieder op hun eigen rechtsterrein specialist zijn; dit maakt de verwijzing gemakkelijker.

 

Data: 
- Het juridisch spreekuur vindt wekelijks op maandag plaats (in ieder geval nog de gehele maand januari en bij voldoende vraag ook in de daarop volgende maand(en) )

kosten: gratis
type:  Spreekuur
thema:  Overig
datum: ma 15 januari 2018
gestart op: ma 8 januari 2018
beëindigd op: ma 29 januari 2018
meer info: www.tugela85.nl