Activiteit

Gratis juridisch spreekuur + advies over fondsen en subsidies

elke maandag   |   18:30 - 20:00 uur   |   Tugela85

Vragen staat vrij - Gratis en goed advies

Wilt u een project uitvoeren in de buurt? Heeft u hulp nodig bij een subsidie-aanvraag of een projectplan? Of heeft u een juridisch probleem? Kom naar Tugela85!

Juridisch advies door Semra Aytemur:
Juridische hulp nodig? Heeft u vragen over de beëindiging van uw uitkering? Is uw bijzondere bijstand afgewezen? wilt u aangifte doen, maar wordt u niet geholpen? Advocaat Semra helpt buurtbewoners met hun juridische kwesties. Alle juridische onderwerpen mogen daarbij aan bod komen. De specialisatie van Semra Aytemur richt zich op het straf- en bestuursrecht, maar zij heeft ook kennis van andere rechtsgebieden en kan op praktisch alle terreinen ad hoc advies verlenen. Haar uitgangspunt is dat de burger op de juiste wijze en kosteloos wordt geholpen.

Mocht de vraag spreekuur overstijgend zijn, omdat het betrekking heeft op een procedure waarin rechtsbijstand van een advocaat noodzakelijk is, dan kan Semra doorverwijzen naar een (pro deo) advocaat. Zij bezit een groot netwerk van advocaten die ieder op hun eigen rechtsterrein specialist zijn; dit maakt de verwijzing gemakkelijker.

1 x per maand ook Advies over fondsen en subsidies door Fonds voor Oost:
De projectleiding van Fonds voor Oost (Eefke en Ailbhe) en het buurtcomité (wisselend) van Fonds voor Oost kunnen u helpen met een projectplan, begroting of tips & tricks voor aanvragen bij Fonds voor Oost of andere fondsen. Wilt u meer weten over wat een goed projectplan is of hoe een begroting beter maakt?Wilt u weten waar u met uw plan terecht kan? Wij helpen u op weg! Partners van Fonds voor Oost, zoals het Amsterdams Fonds voor de Kunst, het Prins Bernhard Cultuurfonds en vermogensfondsen in Amsterdam zoals RCOAK of de Fundatie van den Santheuvel Sobbe sluiten in wisselden samenstelling aan om zo breed mogelijk advies te kunnen geven aan buurtbewoners met goede plannen.

Data:
- Juridisch spreekuur wekelijks vanaf maandag 30 oktober

- Fonds voor Oost extra maandelijks op: 30 oktober, 27 november, 18 december

kosten: gratis
type:  Spreekuur
datum: ma 11 december 2017
gestart op: ma 20 november 2017
beëindigd op: ma 18 december 2017
meer info: www.tugela85.nl